Stijlvolle kerstwensen met gepersonaliseerde kaartjes en cadeaus

Kerstmis is een tijd van gezellig samenzijn. Een tijd van vreugde en reflectie. Even stilstaan bij wat we hebben. Het is dan ook een ideaal moment om als bedrijf jouw medewerkers een kleine attentie te geven.

© Pixabay.com

Kerstkaarten

Jouw kerstwensen aan je personeel breng je dit jaar in stijl met gepersonaliseerde kerstcadeaus. Wil je je medewerkers bedanken voor hun harde werk en toewijding doorheen het jaar en een warme boodschap sturen als bedankje? Een leuk idee is om met het hele team een kerstfotoshoot te organiseren. Met grappige attributen zoals kerstmutsen, rendierhoorns, een levensechte kerstman of kerstkostuums maak je de meest komische en originele kerstkaarten. Bovendien hebben jullie als team een ontspannende activiteit achter de rug en kan je iedereen nadien plezieren met leuke kerstkaartfoto’s. Niet alleen voor je personeel is dit een tof idee, gebruik dezelfde foto’s om je zakenrelaties een vreugdevolle kerstperiode toe te wensen.

Bedrukte kerstmokken

Die lekkere warme chocolademelk of een stevige kop straffe koffie in de ochtend drinken jouw medewerkers voortaan uit een gepersonaliseerde kop waar hun naam en het bedrijfslogo op staat te pronken. Hoe persoonlijker, hoe beter. Een leuke, originele of grappige boodschap maakt de kop helemaal compleet. Laat zien dat je je personeel kent en waardeert door hen te verrassen met een toffe extra grote koffietas met leuke slagzin, zo eentje waar dubbel zoveel koffie in kan, voor die drukke dagen na het kerstverlof. Waarom het bij tassen houden? Ook waterflessen, waterglazen en zelfs borden kan je een persoonlijke touch geven.

© Pixabay.com

Koekjestrommels

Kerstmis is een tijd van vreugde, samenzijn en ja, ook van lekker eten. Gezellige kerstdiners op het werk, met de familie en met vrienden met een glaasje te veel? Deze periode kijken we niet naar een kilootje meer of minder. Verras je medewerkers en hun familie met een kerstpakket met lekkere versnaperingen zoals peperkoek, biscuit, noten, een lekkere fles wijn inclusief gepersonaliseerde koekjestrommel vol heerlijke koekjes naar keuze én met een toffe foto van alle collega’s. Twijfel je welke soort fotogeschenken bij jouw personeel in de smaak zal allen? Bespreek dit dan met enkele medewerkers. Ze zullen je met plezier helpen bij je keuze en je wegwijs maken in het assortiment originele kerstkaarten, cadeaumanden en mokken.

Je kan je ook online verdiepen in personeelsgeschenken. Er zijn tal van blogs geschreven met tips en leuke ideeën over hoe je je personeel in de bloemetjes kan zetten met kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *