Maak het verschil in je tuin met een trendy aluminium pergola

Een aluminium pergola met een modern design in je tuin maakt het verschil. Vooral in mooi weer, dan kun je gezellig samen met je gezin buiten zijn. Pergola’s worden gebruikt om een bescherming boven je hoofd te creëren, wanneer je buiten aan het genieten bent. Zo wordt je tuin omgetoverd tot een plek waar je heel veel verschillende activiteiten kunt uitvoeren. Klik hier voor meer info!

Tegenwoordig zijn veel dingen aan het evolueren, een pergola wordt ook verder ontwikkeld op het gebied van innovatie, duurzaamheid en architectuur. Wist je dat er nu pergola’s bestaan die gekoppeld kunnen worden aan supermoderne smart home-apparaten. In dit artikel zien we wat deze hightech pergola’s bieden aan de klanten. Ook nemen we een kijkje naar het doel van een pergola en waarom het materiaal aluminium zo belangrijk is voor de structuur ervan. Verder zullen we het ook hebben over de verschillende functies en opties die in elke situaties voor meer gebruikscomfort en veiligheid zullen zorgen.   

© Concept Alu

Elegante architectuur en smart home technologie in je tuin

Een pergola is een nuttige expansie voor je woning die meestal in de tuin of naast het huis wordt geïnstalleerd. Zo werd het al eeuwenlang gezien door de meeste mensen. Het wordt nu steeds populairder, omdat er talrijke nieuwe ontwerpen en stijlen zijn om uit te kiezen. Ook hebben ze naast een eigentijdse uitstraling, bijgewerkte diversiteit en moderne technologie. Zo kun je in elke weersomstandigheden genieten van het beste lichtinval en temperatuur onder je aluminium pergola. 

Dit is te danken aan de innovatieve lichtregulering, natuurlijke ventilatie, infraroodverwarming, verduisteringssysteem, sensoren en smartphone bediening. Je kunt er namelijk voor kiezen om deze luxe en hightech opties toe te voegen tijdens configureren van je pergola. Het maakt niet uit of je ervoor kiest om vrijstaande of ingebouwde pergola in je tuin te installeren. Alle manieren, vormen en stijlen zorgen voor een prachtig plekje in de tuin waar je lekker kunt ontspannen met je familie.

© Concept Alu

Functies en opties

Pergola’s van aluminium hebben naast de vele functies en nieuwste opties, nog steeds dezelfde elegantie structuur en kolommen. Ze worden voor dezelfde doeleinden gebruikt, namelijk een comfortabel en levendig outdoor plek creëren. Je kunt wel je pergola een nieuwe look geven door het mooi te decoreren. En door verschillende stijlen, materialen, lamellen en elementen te combineren. Dit is het voordeel van modern design en bioklimatische architectuur.     

Een ander voordeel is dat je van een aluminium pergola een stijlvolle outdoor leefruimte kunt maken in de tuin. Om een geschikte pergola ontwerp uit te kiezen zul je eerst ervoor moeten zorgen dat het past bij de stijl van je woning. Als het al mooi in de tuin staat kun je het tot een modieuze en gezellige plek maken door het te decoreren. Je hebt dan de keuze om het te versieren met prachtige verlichting. Je kunt dit zelf installeren, maar we bieden ook geïntegreerde verlichting voor een romantische en zachte uitstraling. Verder kunnen bloemen en klim- en sierplanten wonderen doen.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *