Een kwalitatieve refurbished iPhone 11 uit de webwinkel

Ben jij op zoek naar een andere telefoon? Veel mensen besluiten dan een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt evengoed een refurbished telefoon kopen. Een refurbished telefoon is namelijk veel goedkoper dan een nieuwe telefoon, terwijl je wel geniet van alle voordelen. Je krijgt namelijk gewoon garantie op de telefoon. Alle onderdelen werken uitstekend en de gehele telefoon is gereinigd en nauwkeurig gecontroleerd op gebreken. In onze webwinkel vind jij verschillende kwalitatieve telefoons en andere elektronische producten. We verkopen onder andere een refurbished iPhone 11. In dit artikel bespreken wij de voordelen van onze webwinkel.

© Pixabay.com

Drie jaar garantie op alle producten

Zoals wij in de inleiding al even hadden vermeld: het is dus mogelijk om garantie te krijgen op alle refurbished producten, evenals het geval is bij het aankopen van een nieuwe telefoon. In onze webwinkel geven wij een garantie van drie jaar. Mocht je dus binnen die tijd problemen met je telefoon ervaren, dan wordt deze kosteloos gerepareerd of er wordt naar een andere oplossing gezocht.

Je huidige telefoon verkopen

Wil jij een andere telefoon aankopen, maar werkt je huidige telefoon ook nog. Dan heb je de mogelijkheid om deze bij ons in te ruilen. We kopen namelijk ook andere telefoons in. Deze reviseren wij en daarna verkopen wij ze weer aan andere klanten. Voor jou kan het zeer voordelig zijn om deze aan ons te verkopen. Het scheelt namelijk veel werk en tijd. Je hoeft geen advertentie op een verkopersplatform te zetten. Je hoeft ook geen contacten te leggen met eventuele kopers die dan uiteindelijk toch besluiten om een telefoon niet te kopen. We kennen ook direct een waarde aan je telefoon toe. Uiteraard staat het je daarna vrij om de telefoon te houden of elders te verkopen.

© Pixabay.com

Zorgeloos bestellen

In onze webwinkel kun jij alle producten zorgeloos bestellen. De meeste producten hebben wij op voorraad. Meestal heb je de telefoon daarom de volgende dag al in huis. Mocht de telefoon bij jou binnen zijn, maar ben je uiteindelijk niet tevreden over het product? Dat is geen enkel probleem, want je kunt de producten binnen 30 dagen kosteloos retourneren.

Bijdragen aan een beter klimaat

Uiteraard is het fijn om een mooie telefoon tegen een scherpe prijs aan te kopen. Tegelijkertijd draag jij ook bij aan een beter klimaat. Het is immers zonde wanneer telefoons worden weggegooid, terwijl er misschien slechts één onderdeel is dat vervangen hoeft te worden en daarna werkt hij weer als vanouds. Daarom is het ook zo’n mooi concept. Als jij het klimaat dus een warm hart toedraagt, dan is het zeker aan te raden om je iPhone 11 op Refurbished.be te bestellen. We hebben ook een handig filtersysteem waar je gebruikt van kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *