Win, win, win met deze iPhones!

De iPhone X werd tijdens het 10-jarig jubileum van de Apple iPhone gelanceerd. Vrijwel direct wisten ze hiermee de hele smartphone-wereld op zijn kop te zetten. Van het fraaie beeldscherm, het dubbele camerasysteem, tot Face ID-ontgrendeling. De toon voor andere smartphones werd met de kenmerken van de iPhone X duidelijk gezet.

Inmiddels zijn we gewend aan de kenmerken, die bij de X nog vernieuwend waren. Zo ook de Apple iPhone uit 2019, de iPhone 11. Waar de iPhone X nog een 5.8 inch beeldscherm had, beschikt de iPhone 11 over een 6.1 inch beeldscherm. Hierdoor komt de kijkervaring nog beter tot uiting.

Releasejaar
Ondanks de iPhone X en iPhone 11 een introductiedatum in het verleden hebben, zijn ze niet minder relevant.

  • iPhone X: september 2017
  • iPhone 11: september 2019


Zowel de iPhone 11 als de iPhone X zijn nog steeds zeer waardevol. Dit komt mede doordat Apple de tijd ver vooruit was. Daarnaast maken ze gebruik van de beste technieken waardoor het OLED-beeldscherm van de iPhone X, ook vandaag de dag nog voor een kraakheldere kijkervaring zorgt.

© Pexels.com

Wat heeft het nieuwste model

In verhouding tot de meest actuele Apple iPhones is er een groot verschil in prijs. Zo betaal je eenvoudig een bedrag van boven de duizend euro voor het laatste model. In dit geval krijg je vaak een nog snellere processor, een nog beter camerasysteem en een iets ander design. Daarbij moet wel gezegd worden dat veel van deze verbeteringen niet of nauwelijks merkbaar zijn. Hierdoor ontstaat de vraag; wat heeft het nieuwste model nou meer waarvoor je extra wilt betalen?

Tot 60% voordeel

Ondanks Apple ieder jaar nieuwe iPhone uitbrengt, vallen er ook iPhones af. De nieuwe toestellen vervangen namelijk de vorige toestellen. Hierdoor zijn veel toptoestellen niet meer verkrijgbaar. Of toch wel? Ja! Refurbished is het antwoord. Met een refurbished iPhone ben je tot wel 60% voordeliger uit dan Apple nieuw. Daarbij geniet je van extra voordelen zoals 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires. Als je bijvoorbeeld bij Forza bestelt, heb je keuze uit het grootste gamma refurbished Apple van de BENELUX. Hierdoor is er voor iedere wens en budget altijd een Apple device naar wens.

© Pexels.com

iPhone 11 refurbished

Als je de iPhone 11 refurbished wilt kopen raden we je aan om te bestellen bij een partij met het Keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je extra verzekerd van een betrouwbare aankoop. Refurbished Apple-aanbieders hanteren uniforme productcondities en 2 jaar garantie. Daarbij worden ze ieder jaar gekeurd op technische en financiële gezondheid.

De iPhone 11 is vooral interessant als je een groot 6.1 inch beeldscherm wilt hebben, met Face ID, een dubbele camera en snelle processor. De iPhone X heeft een slanker ontwerp met 5.8 inch beeldscherm, beschikt ook over Face ID en een dubbele camera. De processor van de 11 is iets nieuwer dan van de X. De iPhone 11 heeft meer batterijcapaciteit en Nachtmodus als extra cameraoptie. Echter, de iPhone X heeft een OLED-beeldscherm, wat weer iets helderder is dan het lcd-scherm op de iPhone 11. Dit kan de reden zijn dat je van plan bent om de iPhone X te verkiezen boven de 11: iPhone X refurbished kopen.

Welke iPhone je ook kiest, met jouw keuze voor refurbished draag je ook bij aan een meer circulaire wereld ofwel duurzaamheid. Dit betekent dat je geld bespaart, 2 jaar garantie geniet en duurzaam bezig bent. Kortom, met jouw keuze voor refurbished heb je altijd gewonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *